Davy Crockett-Ranch®

0.0/5 rating (0 votes)
Davy Crockett-Ranch®

Omschrijving

De Davy Crockett-Ranch® is gelegen in het hart van een natuurlijk, 57 hectare groot bos en vormt een aparte vakantiebestemming. In dit pelsjagersdorp komen zowel mensen die het Disneyland Park bezoeken als gezinnen die willen profiteren van een verblijf in de volle natuur.

Vanaf prijs

€ 179 (*)

Capaciteit

535 vrijstaande, houten bungalows (voor 4 of 6 personen) en een camping tussen de bomen. Bij elke blokhut zijn een barbecue en een grote houten picknicktafel aangebracht.

Prijs

Standaard blokhut vanaf:

Seizoen   Extra
voordeel 
Voordeel  Midden    Standaard Hoog      Top        
  € 179 € 220

€ 248

€ 269 € 273 € 292

Premium Plus Blokhut

Seizoen   Extra
voordeel 
Voordeel  Midden    Standaard Hoog      Top        
 

prijzen gebaseerd per volw. op basis van twee volwassenen incl. 1 overnachting, 2 dagen toegang tot de beide parken en gratis parkeren op parkeerplaats van de Dinsey parken.

Prijs is exclusief toeristenbelasting! Je kan bij je arrangement half- en vol pensioen pakketten bij boeken.

Kinderen van 7 t/m 11 jaar € 124
Per extra volwassenen in de blokhut €

Prijzen zijn indicatief voor zomer 2016 - 2017.

Type kamers

Blokhut met 1 slaapkamer
Inrichting : Eén slaapbank in de woonkamer en een aparte slaapkamer met één 2-persoons en een stapelbed. De keuken is volledig ingericht met een koelkast met vriesvakje, magnetron, elektrische kookplaat, pannen, servies en bestek, water koker, koffiezetapparaat, afwasmachine, 1 schoonmaakset. De badkamer heeft een toilet en bad/douche. Verder beschikt de blokhut over telefoon, televisie met internationale ontvangst en een radio. Buiten vindt u een parkeerplaats, BBQ en een picknicktafel. 
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er handdoeken voor u klaar.

Blokhut met twee slaapkamers
Inrichting :
Slaapkamer met twee persoons bed, slaapkamer met een stapelbed en een bedbank voor twee personen in de woonkamer.
Apart Toilet een een badkamer met docuhe.

De keuken is volledig ingericht met een koelkast met vriesvakje, magnetron, elektrische kookplaat, pannen, servies en bestek, water koker, koffiezetapparaat, afwasmachine, 1 schoonmaakset. De badkamer heeft een toilet en bad/douche. Verder beschikt de blokhut over telefoon, televisie met internationale ontvangst en een radio. Buiten vindt u een parkeerplaats, BBQ en een picknicktafel.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er handdoeken voor u klaar.

Premium Blokhut
Inrichting:
Slaapkamer 1 : twee persoonsbed met badkamer met douche.
Slaapkamer 2 : vier eenpersoonsbedden
Apart toilet en een badkamer met douche.

De keuken is volledig ingericht met een koelkast met vriesvakje, magnetron, elektrische kookplaat, pannen, servies en bestek, water koker, koffiezetapparaat, afwasmachine, 1 schoonmaakset.  Verder beschikt de blokhut over telefoon, televisie met internationale ontvangst en een radio. Buiten vindt u verhoogd tarras met een picknicktafel. Bij de bungalow is ook een een parkeerplaats.

Restaurants

In het restaurant Crokett’s Tavern wordt een grote verscheidenheid aan typisch Amerikaanse gerechten geboden.

Uiteraard is er ook gedacht aan een kindermenu. Op bepaalde avonden is er animatie voorzien.

Bar

In The Saloon kunt u genieten van een biertje of een cocktail. ’s Avonds kunt u genieten van een countryband of karaoke.

Zwembad

Binnen zwembad Bubbelbad

Sport

Voor de kinderen: boogschieten, ponyritjes, speelterreinen. Voor het hele gezin: een prachtig tropisch zwembad met whirlpool, 2 overdekte tennisbanen, basketball, beach-volley, ping-pong. Verhuur van fietsen en 4-persoons trapfietsen.

Davy Crockett's Adventure neemt u mee op een opwindende tocht langs de boomtoppen in een echt bos op Disney's Davy Crockett Ranch®.

Vijf spannende routes vol touwladders, bruggen, slingertouwen en trapezes staan garant voor vrolijk vermaak voor iedereen, van beginners en kinderen tot de meest behendige durfals. 
Klim naar duizelingwekkende hoogte of zoek het avontuur wat lager.

Waar?
Bevindt zich aan de ingang van Disney's Davy Crockett Ranch. Activiteit tegen betaling. Uitgevoerd door Paris Est Aventure.

Afstand tot de parken

15 minuten met de auto

Transport

Er is geen pendelbus naar de Disney Themaparken. U mag gratis parkeren op de parkeerplaatsen.

Pendelbus

Nee

Overige

Grimeer-ateliers voor de kinderen, kinderboerderij en mini-park met rendieren en wolven, Indiaans spoorzoekpad waar de kinderen de sporen van wilde dieren kunnen volgen en de hut van Davy Crockett. Van april tot oktober elke avond activiteiten in het centrum van het dorp. In de Saloon country-muziek en karaoke-avonden.  

Address

  • Straat: Route Du Camp Davy Crockett

Contact

  • Telefoon: 33 (0) 1 60 45 69 00
  • Fax: 33 (0) 1 60 45 69 33

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Resort Map

© 2006 - 2016 Dinfo.nl
Some items copyright Disney or Dinfo.nl. This website is independent of and not supported, endorsed by or connected to Disneyland® Paris,
The Walt Disney Company, Euro Disney Associés S.C.A., Disney Enterprises, Inc. or their subsidiaries and affiliates.

De foto's op deze website zijn van Disney of Dinfo.nl. 
De content op deze website is puur informatief! Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Uiteraard doen wij onze best om de informatie op deze site zo goed mogelijk bij te houden, maar in de loop van de tijd kan sommige informatie verouderd zijn.

Powered by Warp Theme Framework