Ontdek de kleurrijke geschiedenis en geheimen van de Disney tekenfilms. Bewonder het werk van de toptekenaars die enkele van de bekendste tekenfilmfiguren van de 20e eeuw tot leven wekten. Aanbevolen voor kinderen.

Art of Disney Animation
Ontdek Disney's fascinerende verleden en probeer zelf een paar animatietechnieken uit. Een les waarvan u zult genieten!

Het script
Stap de verbazingwekkende wereld van de Disney Animation Studios binnen en ontdek waar de Magie vandaan komt. Zie uw favoriete figuren vlak voor uw ogen tot leven komen en leer de kneepjes van het vak. In het Drawn to Animation Theater ontdekt u hoe Disney tekenaars tekenfilmfiguren leven inblazen. Misschien kunt u zelfs snel even een blik werpen op wat de nieuwste animatiefilmhit gaat worden... maar ssstt! die sneak preview is alleen voor u bedoeld! Na de experts aan het werk gezien te hebben, kunt u zelf aan de slag op verschillende interactieve animatieschermen. Gebruik de tips die u net hebt gekregen en maak uw eigen klassieker.


Ratatouille: The Adventure
Krimp tot het formaat van Rémy en buk, duik, ontwijk en ren voor je leven in deze duizelingwekkende achtervolging door de gigantische keuken van Chef Skinner.

Het script
Hou je staart vast en trakteer je zintuigen op een gloednieuwe 4D-ervaring in de Disney Ratatouille attractie. Rémy en zijn vrienden hebben er een potje van gemaakt. Chef Skinner ziet jullie al snel en zet de achtervolging in door Gusteau's beroemde Parijse restaurant met al zijn geuren, kleuren en geluiden. Dit is een gloednieuw smakelijk Disney avontuur voor 2014 dat zeker naar meer smaakt.
Flying Carpets Over Agrabah
Laat u met het hele gezin door de joviale Geest uit de Lamp meenemen op een spannend vliegend tapijt-avontuur naar Agrabah. "Uw wens is mijn bevel".

Het script
U bent geselecteerd als figurant op een kleurrijke filmset voor het regiedebuut van de Geest: Flying Carpets over Agrabah. Bestijg een van de zestien vliegende tapijten en laat u na het toverwoord "Actie!" meevoeren op een tocht naar een nieuwe wereld vol fantasie.

Cars Race Rally
Samen met Bliksem McQueen laat je de rest stof happen in Cars Race Rally.

Vond u de film 'Cars' van Disney-Pixar ook geweldig? Beleef alles nu in het echt in het Walt Disney Studios Park!Neem deel aan de wedstrijd op Route 66 en maak het slaperige stadje Radiator Springs wakker! Ontdek de racepiloot in uzelf, luister naar de tips van Bliksem McQueen en laat uw motor brullen!

Maar slaag je erin de eerste startplaats te bemachtigen ?
3.... 2.... 1.... Start!

Crush's Coaster
Zelf op onderwateravontuur met Crush's Coaster!

Het script
Deze attractie is gebaseerd op de Disney-Pixar-film " Finding Nemo".
Wanneer u door de wonderschone koraalriffen reist met Nemo en zijn vriendjes, valt u van de ene verrassing in de andere.
Op het programma staan onder meer de verkenning van een scheepswrak in volle zee, een ontmoeting met de vegetarische haaien Bruce, Anker en Enko en een titanenstrijd tegen de Oost-Australische stroming.
Trossen los dus, daar gaan we!

 

Toy Soldiers Parachute Drop
Het script
Opgelet! Jouw missie: je aansluiten bij Andy's leger voor een hoogst avontuurlijke opdracht: de Toy Soldiers Parachute Drop. Sarge roept "Go! Go! Go!" en dan tuimel je van metershoog naar beneden alsof het met een echte parachute is. Over en uit!

Toy Story Playland is geïnspireerd op de Disney·Pixar film Toy Story

Slinky Dog Zigzag Spin
Het script
Iedereen begint vanzelf te hijgen en te kwispelen bij het zien van de splinternieuwe verrassende Slinky Dog Zigzag Spin. Je giert het uit wanneer Slinky®Dog in een wervelende rit achter zijn eigen staart aan loopt. Plezier van snoet tot staart!

Toy Story Playland is geïnspireerd op de Disney·Pixar film Toy Story.
Slinky®Dog is een geregistreerd handelsmerk van Poof-Slinky, Inc. Alle rechten voorbehouden.

RC Racer
Het script
In Andy's supersnelle speelgoedauto raast de adrenaline door je hele lichaam. RC Racer is met voorsprong de spannendste nieuwe attractie in Toy Story Playland. Race met RC in de hoogste versnelling met een duizelingwekkende snelheid een 25 meter hoge half-pipe op en neer. Klaar voor de start?

Toy Story Playland is geïnspireerd op de Disney·Pixar film Toy Story.
Hot Wheels® is een geregistreerd handelsmerk van Mattel, Inc. Gebruik van het merk Hot Wheels® en de racebaan met toestemming, © 2009 Mattel, Inc. Alle rechten voorbehouden.

   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2006 - 2016 Dinfo.nl
Some items copyright Disney or Dinfo.nl. This website is independent of and not supported, endorsed by or connected to Disneyland® Paris,
The Walt Disney Company, Euro Disney Associés S.C.A., Disney Enterprises, Inc. or their subsidiaries and affiliates.

De foto's op deze website zijn van Disney of Dinfo.nl. 
De content op deze website is puur informatief! Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Uiteraard doen wij onze best om de informatie op deze site zo goed mogelijk bij te houden, maar in de loop van de tijd kan sommige informatie verouderd zijn.

Powered by Warp Theme Framework