Coole auto's! Gloeiende rotsblokken! Adembenemende speciale effecten! Hier ziet u de meest ongelofelijke autostunts en vindt u een aantal speciale effecten en ritten waarvan de haren u te berge rijzen. De attractie de Backlot zijn vooral geschikt voor oudere kinderen, tieners en volwassenen.

 

Armageddon Special Effects
U hebt zeker een helm nodig voor deze razende rit door de ruimte! Beleef de opnames van de megathriller Armageddon in de controlekamer van een ruimteschip, terwijl het rotsen regent vanaf een asteroïde zo groot als Texas. Waar is het reddingsluik?!

Het script
Start met een razendsnelle tocht langs enkele van de meest spectaculaire special effects ooit. Ontdek de geheimen van het maken van een film. Zoek dekking! De effecten vliegen je om de oren! En ze kunnen inslaan als een bom! Want het 'special effects weerbericht' van vandaag voorspelt hevige regen... een meteorietenregen! En u bevindt zich precies midden in de inslagzone! Maar het sluitstuk is pas een echte klapper! Is er een ontsnapping mogelijk? Ziet u de aarde ooit weer terug?

Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular®
Ongetwijfeld een van de topattracties in dit Disney Park. Op een vredig dorpsplein gaan boeven en helden voor het oog van de camera een knallend gevecht aan. Bekijk vanaf de tribune spectaculaire stunts met auto's en motoren! Riep er iemand 'actie'?

Voel hoe uw hart tekeergaat tijdens de nieuwste voorstelling van het meesterbrein achter Movielands onvergetelijke actiestunts. Kijk met open mond naar een explosie van actie en avontuur. Wie ook maar even met de ogen knippert, mist een superspannende, achtervolging met gierende banden door de stille straatjes van een mediterraan stadje. Snel, eng en onverschrokken! Zie hoe onze held zich een weg vecht uit onmogelijke situaties. Een en al actie! En een ding is zeker, het zal tot het de laatste bocht toe indrukwekkend zijn!

Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith
Kijk hoe Aerosmith een aantal nummers opneemt in de studio en vertrek dan met de snelheid van het geluid voor een unieke achtbaanrit vol rock-'n-roll. Fan-tas-tisch!

Het script
Riemen vast voor de ultieme tournee: een rock-'n-roll video met in de hoofdrollen Aerosmith en... jijzelf! Raas mee op een bliksemsnelle tocht vol avontuur door de luidruchtige wereld van de rock-'n-roll op de pompende beat van Aerosmith! Met 120 luidsprekers aan boord en meer G-krachten dan een astronaut ooit meemaakte, lijkt er alleen nog maar muziek te bestaan. U rock-'n-rolt van 0 naar 100 km/u in minder dan drie seconden! Gillend door de haarspeldbochten, loodrecht naar beneden, ondersteboven razend door een hypermoderne rockvideo... zwaar indrukwekkend!

  Café des Cascadeurs
Van over ravijnen springen, auto's omkeren en door vuurballen vliegen krijg je al snel trek. Stuntmannen zijn hongerige wezens, maar deze glimmende Amerikaanse diner heeft meer dan genoeg premium burgers en onbeperkte koude dranken om ze kracht te geven.

Counterservice
Burgers, cheeseburgers

Disney Blockbuster Café
In dit grote pakhuis kun je kiezen uit verschiellende gerechten. Terwijl je eet kun je genieten van de schitterende collecties aan Disney decoraties en - kostuums. Zo heeft Disney Blockbuster Café een eetzaal in de stijl van Pirates of the Caribbean!

Counterservice
Broodjes, salades, gebak

   
   
   
   
   

 

© 2006 - 2016 Dinfo.nl
Some items copyright Disney or Dinfo.nl. This website is independent of and not supported, endorsed by or connected to Disneyland® Paris,
The Walt Disney Company, Euro Disney Associés S.C.A., Disney Enterprises, Inc. or their subsidiaries and affiliates.

De foto's op deze website zijn van Disney of Dinfo.nl. 
De content op deze website is puur informatief! Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Uiteraard doen wij onze best om de informatie op deze site zo goed mogelijk bij te houden, maar in de loop van de tijd kan sommige informatie verouderd zijn.

Powered by Warp Theme Framework