Walt Disney Studios Park is geopend op 16 maart 2002 door Michael Eisner, Roy Disney Junior, Mickey Mouse en uiteraard heel veel andere beroemde gasten. Dit park bestaat uit een aantal "Productiezones" helemaal gewijd aan de films, namelijk Production Courtyard, Toon Studio, Backlot en Front lot.

Wij hebben per land een ovezicht gegeven van de attracties, restaurants, winkels, wist u datjes en tip's.

Frontlot
Pagekit logo

Frontlot

Frontlot is bij de ingang van het park. U komt in een filmstudio waar elk moment de opname van een nieuwe speelfilm kan beginnen.

Backlot

Backlot

Backlot, het gebied van de studios waar decor staat opgeslagen en waar films sets staan voor buitenopname. Voor Special effect en stunts bent u in dit gebied aan het juiste adres.

Toonstudio
Toon Studio

Toonstudio

Toon studio is gewijd aan de tekenfilm. Hiermee is Walt Disney Studio's groot geworden. De eerste avondvullende tekenfilm van Disney ging in 1937 in première en was Sneeuwwitje en de zeven dwergen. In Art of Disney Animation kunt u zien hoe tekenfilms worden gemaakt. Ook kunt u onder leiding van een castmember leren hoe u bekende Disney figuren moet tekenen. Daarnaast zijn er een aantal leuke attracties met als thema bekende tekenfilms zoals Alladin, Cars.

Producton Courtyard
Production Courtyard

Production Courtyard.

Opnames, decors, studio's, kostuums. Ontdek de geheimen van de film- en televisiewereld. En probeer het daarna allemaal zelf uit op een opwindende virtuele achtbaanrit en nog veel meer.

 
 

© 2006 - 2016 Dinfo.nl
Some items copyright Disney or Dinfo.nl. This website is independent of and not supported, endorsed by or connected to Disneyland® Paris,
The Walt Disney Company, Euro Disney Associés S.C.A., Disney Enterprises, Inc. or their subsidiaries and affiliates.

De foto's op deze website zijn van Disney of Dinfo.nl. 
De content op deze website is puur informatief! Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Uiteraard doen wij onze best om de informatie op deze site zo goed mogelijk bij te houden, maar in de loop van de tijd kan sommige informatie verouderd zijn.

Powered by Warp Theme Framework