Adventureland is een ruig gebied met diverse thema’s. De entree wordt gedomineerd door de Persische invloeden uit Aladdin, terwijl er dieper landinwaarts meer Indiaase en Marokkaanse invloeden te zien zijn. Adventure Isle is een waar paradijs voor de avonturier met een heel netwerk aan gangen, grotten, hangbruggen en verborgen passages in een prachtige jungle. De grote boomhut van de familie Robinson staat in het midden van dit gebied. Verder door komen we een Cambodjaanse tempel tegen, waarbij de bezoeker in Indiana Jones stijl over, door en onder de tempel vliegt in een doldwaze achtbaanrit.

Skull Rock en het piratenschip van Captain Hook uit Peter Pan vormen de herkenningspunten voor Adventureland. De grootste attractie in dit land is tevens de grootste darkride van het Disneyland Park: Pirates of the Caribbean. Deze waterattractie neemt de bezoeker mee naar de piratenwereld in de meest sfeervolle attractie ooit gemaakt. In de attractie is tevens restaurant Blue Lagoon gevestigd, waarbij er gegeten kan worden aan het water waar de bootjes langskomen.

Klik op onderstaande plattegrond voor een overzicht van de attracties en restaurant.

© 2006 - 2016 Dinfo.nl
Some items copyright Disney or Dinfo.nl. This website is independent of and not supported, endorsed by or connected to Disneyland® Paris,
The Walt Disney Company, Euro Disney Associés S.C.A., Disney Enterprises, Inc. or their subsidiaries and affiliates.

De foto's op deze website zijn van Disney of Dinfo.nl. 
De content op deze website is puur informatief! Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Uiteraard doen wij onze best om de informatie op deze site zo goed mogelijk bij te houden, maar in de loop van de tijd kan sommige informatie verouderd zijn.

Powered by Warp Theme Framework