Onder het Hotel Disneyland door en je bent in een totaal andere wereld!

Om lange wachtrijen te voorkomen is het aan te raden om niet onder het hotel door te gaan maar aan de rechterkant van het hotel. Hier is het meestal lekker rustig! Hier zit ook Guest Relations & Storage.

Het Disneyland Park is onderverdeeld in 5 landen. Ieder land heeft z’n eigen thema, zowel in uitstraling, winkels, restaurants, als attracties. Bij binnenkomst komt de bezoeker eerst door Main Street, U.S.A., een grote straat met veel winkels en restaurants. Via Central Plaza, dat vóór het kasteel ligt, kan de bezoeker vervolgens een keuze maken uit de 4 andere landen: Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.

Wij hebben per land een ovezicht gegeven van de attracties, restaurants, winkels, wist u datjes en tip's.

Girl
Mainstreet

Mainstreet U.S.A.

 

Frontierland
Frontierland

Frontierland

 

City
Discoveryland

Discoveryland

 

Fantasyland
Fantasyland

Fantasyland

 

Sheeps
Adventureland

Adventureland

 

Shows
Shows

Shows en parades

 

© 2006 - 2016 Dinfo.nl
Some items copyright Disney or Dinfo.nl. This website is independent of and not supported, endorsed by or connected to Disneyland® Paris,
The Walt Disney Company, Euro Disney Associés S.C.A., Disney Enterprises, Inc. or their subsidiaries and affiliates.

De foto's op deze website zijn van Disney of Dinfo.nl. 
De content op deze website is puur informatief! Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Uiteraard doen wij onze best om de informatie op deze site zo goed mogelijk bij te houden, maar in de loop van de tijd kan sommige informatie verouderd zijn.

Powered by Warp Theme Framework